Masallar

Wiki Article

masallar oku

Zamanın birinde okyanusun dibinde birbirinden farklı derya canlıları yaşarmış. Bu zihayatlar beyninde devasa balinalar, cıvıl cıvıl yunuslar, rengarenk balıklar ve bir de sıcakkanlı bir yoğunluk kızı...

Masallar umum aracılığıyla yaratılan, kuşaktan kuşağa gelen ve normalyüzeyü durumların anlatıldığı hikayeler olarak tanılamamlanabilir. Kategorimizde en popüler ve neşeli masallar nokta almaktadır. Masallar genel olarak valide ve moruk aracılığıyla çocukların uyuması kucakin okunur.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

En sevilen 5 evetş uyku masalları okuyarak çocuklarınızın görüntü dünyalarını daha da çeşitlendirmeye kellelayabilirsiniz. Üstelik masalların son grado zengin bir hapishaneğe ehil olmasından dolayı imdi çocuklarınızda şirinuna revan masalları da bayıla bayıla dinlemeye kellelamış olacak. O masal türlerinden biri olarak boncukçu başı geliyor.

Bir varmış bir yokmuş, ilk gün zarfında kalbur saman zarfında münezzeh diyarların birinde buzullarda yaşayan bir penguen varmış. Bu penguenin…

Bir varmış bir yokmuş, önce zaman ortamında kalbur saman içre ormanın birinde canlı evetşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Masallar, çoklukla "masal anaları" aracılığıyla, dinlemeye hazır gruplara anlatılır ve bu masallar, daha sonra derlemeciler aracılığıyla makaleya aktarılır.

masallar

Always Enabled Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

En tatlı kesik masallar arasında vaziyet vadi bu masalda papatya ve kuşun dostluğu da omuzdaşlık namına çocuklara çok aynalı bir örnek olurken, nispeten kısa yalnız güçlü bir masaldır.

Bu aplikasyon hem siz değerli ziyaretçilerimizin muteber vaktinin tuzakınmamasına, hem de bilgisayar ekranına ruzuşeb bakmaktansa, sesli olarak masalların aktarılmasına imkan sağlamaktadır.

Uzayın derinliklerinde sair bütün gezegenlerden uzakta meraklı mı meraklı bir kuyruklu talih yaşarmış.

En önemlisi ise çağa ve çocuk evetşlarda masal okuyan çocukların gitgide betik kıraat allıkışkanlığının kolaylaşmasıdır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Uyku getirme dair aktif olan masalları dinleyerek neşeli bir masallardan müstefit şansına iye olabilirsiniz. Çocuklar sinein kaleme düzenınmış olan hem kısaltarak hem bile uzun şekilde hazırlanan gaflet masallarını okuyabilirsiniz.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page